Sebuah Spekulasi tanpa Konspirasi


Entah.. aku memang tak berapa suka facebook.. tapi kadang2 apa yang ada kat facebook meletakkan diri aku tak boleh kalah pada orang lain. So gigih jugak aku bukak facebook dalam keadaan broadband yang lembab tapi bukan lembap... entah mana satu perkataan yang betul. Aku click pada tab "Home" kot2 ada apa2 perubahan rekabentuk dan rekaletak ataupon bertema. Takde apa2.. biasa ja.. tapi ada lah juga isu yang aku boleh post kat blog aku nih. Terpana mata aku kat wall yang di post oleh sahabat agak karib aku tu.. nama dia arib! katanya "Another Discovery from Durian Valley - Beware. Do Not Under Estimate Squirrel Attack" Dengar citer.. post2 sebegini kerap dilakukan apabila tiba temanya. Yaalah.. sekarang kan tema durian di tepi2 jalan. Maka terfikir aku ditepi jalanan... "adakah ini sebuah spekulasi atau suatu konspirasi"
check it out guys!!

p/s: untuk pengetahuan uols, Durian Valley merupakan antara tempat paling anker dan terfamouse kat USM.

Esok belum tentu ada...

2 Perasaan:

sang kamen said...

nope lah yoe bukan tuh maksud aku... ko kene berfikir secara radikal utk memahami ayat aku itu... serangan tupai tuh maksud aku pada buah durian tuh... n kalo ko amek buah yg dah kene tebuk itu... buah tuh paling sedap.... bukan nye dah busuk or something... thats why i said, do not under estimate the squirrel attack

yoyoey said...
This comment has been removed by the author.

Post a Comment