Berehat Bersama KIT KAT Perisa Oren!

Anis nhm: hahahah
yoyoey: dah tengok blog baru aku?
yoyoey: hehe
yoyoey: promote
Anis nhm: da tgk da....
Anis nhm: aien kat sblh aku je...
yoyoey: haha.. ader posting baru..
yoyoey: baru jer post..
yoyoey: panas2 lagik..
yoyoey: haha
Anis nhm: ape cer??
Anis nhm: aien ade cte ape2 x psl kes ktorg smlm...
yoyoey: xde.. citer arr..
yoyoey: ain kata sharing is caring..
yoyoey: boleh aku post kat blog..
Anis nhm: ade org skodeng rmh ktorg smlm...
Anis nhm: mule2 aku dgr org bersiul pastu ckp kat ain...
Anis nhm: ain pndg la kat lua umh...
yoyoey: then?
Anis nhm: npk ade sorg laki kat kte yg parking lua pgr...
yoyoey: tayar pancit kot..
yoyoey: tak pon nak curik ayam..
Anis nhm: aku blm abes cte la..
yoyoey: ok sambung uoals..
Anis nhm: kat umah tu xde aym la pkck
yoyoey: oic..
yoyoey: rumput?
Anis nhm: yoey!!!! ko nk cer ke x....???????
Anis nhm: xnk cter la...
Anis nhm: sape lak nk curi rumput tgh2 mlm...
yoyoey: ok teruskan sayang.. sorry.. hehe
Anis nhm: pastu ain tgk balik kt kete tu xde org...
Anis nhm: rupenye.......
Anis nhm: berehat sbntr bersame kit kat
yoyoey: tulah... aku rasa pon camtu..
yoyoey: tapi yang perisa oren dah kuar..
Anis nhm: hahahahahha
yoyoey: korang jer salah anggap tapi tak tersangka...
Anis nhm: hg tau x...
yoyoey: kan3..
yoyoey: tak tau?
Anis nhm: org tu tetiba kt slinding door
Anis nhm: terkejut giler
Anis nhm: time 2 dh geletar 1 badan
Anis nhm: takut sesgt
Anis nhm: terus kol member
yoyoey: then?
Anis nhm: xlame tu kami g balai but report
Anis nhm: duk 1 jam kt balai
Anis nhm: umah yg kami duk 2 dh lame kena tggl
Anis nhm: so, may be org pelik kot tetiba da perempuan yg duk situ
Anis nhm: lg pun dr luar nmpk kami yg didalam
Anis nhm: hish....seram
yoyoey: wow.. canggih tul rumah uoals..
yoyoey: kat luaq nampak kat dalam..
yoyoey: best lah camtu..
yoyoey: uoal sewa lah mana2 lot kat business buat show room..
Anis nhm: hahaha!!
Anis nhm: tu la yg bhy ma...
yoyoey: dapat duit..
Anis nhm: eh!!! nyah...
Anis nhm: ko ni kan..
Anis nhm: aku xbuat keje cm tu...
Anis nhm: tp klu nk bukak biz jual kek pn akeh gak kn..
Anis nhm: *okeh
Anis nhm: sbnrnye umah ktorg xde curtain
yoyoey: takyah lah jual kek.. tak seksi uoal..
yoyoey: jual benda2 dalam ker..
yoyoey: infit..
yoyoey: sbb uoal kena memaksimakan peluang..
yoyoey: haha
yoyoey: kalau aku, dah lama jual kondom..
Anis nhm: masyaAllah...
Anis nhm: buat tambah dosa aku je...
Anis nhm: xnak la...
yoyoey: ok.. im surrender..

Esok belum tentu ada...

2 Perasaan:

~Mizz Ann~ said...

anis nhm: kpd penskodeng ktorg, ba8 hng jage2....
aien: xbaik tau skodeng anak dara org...cian kami nie, gulrs take care k...

yoyoey said...

dara lagi ker uoals.... huhuuuiiii

Post a Comment